Afdrukken

Als een behandeling wordt opgestart, gaat u verder met de psycholoog met wie u het intakegesprek heeft gehad. Aansluitend op de intake vindt de eerste vervolgafspraak zoals hieronder vermeld staat. Dit geldt ook hier zowel voor de Basis GGZ als binnen de Specialistische GGZ, maar kan per psycholoog verschillen.

Marcel Gerrits Jans heeft momenteel een cliëntenstop, wat wil zeggen dat hij tot nader order geen nieuwe cliënten aanneemt. Wanneer hij dat wel weer doet, en hoe lang de wachtlijst dan zal zijn, zal op deze website vermeld worden. Wilt u zich heraanmelden bij Marcel Gerrits Jans dan kunt u contact met hem opnemen.

U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook kunt u zich telefonisch aanmelden.


Ons telefoonnummer is: 050 – 3 142 152.

Wilt u ons rechtstreeks spreken, belt u dan tussen 12-13 uur. Dit kan elke werkdag.

U kunt ook een bericht inspreken, waarbij wij u doorgaans binnen 24 uur terugbellen.

Het komt voor dat u rechtstreeks verwezen bent naar Marcel Gerrits Jans; e-mailt u dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Als u zich aanmeldt en voor vergoeding in aanmerking wilt komen, is een verwijzing van de huisarts/praktijkondersteuner verplicht.